Kaukės plaukams

Plaukų kaukė SANSI intensyviai regeneruojanti 350ml

Kodas: KPKAS350RR
Likutis: > 10 vnt

Pristatysime per: 1-7 d.d.

Kaina nariams: info
8,81 €
Kaina svečiams:
8,99 €

* Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės.

Plaukų kaukė SANSI intensyviai regeneruojanti Argininas, vitaminai B5,B3, biotinas, aminorūgštys...

Skaityti plačiau

Gamintojas
Sansi ProfiCare
Prekės kodas
KPKAS350RR
Atsiėmimo punktas (Taikos pr. 98, Kaunas) (€ 0.00)
Venipak kurjeris (€ 3.50)
Omniva paštomatas (€ 2.80)

Palikite pirmą atsiliepimą ir padėkite kitiems tinkamai išsirinkti!

edit   Palikti atsiliepimą
Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €
Nemokamas atsiėmimas Kauno sandėlyje

Plaukų kaukė SANSI intensyviai regeneruojanti

Argininas, vitaminai B5,B3, biotinas, aminorūgštys ir peptidai, varnalėšų šaknų ir ženšenio ekstraktai padeda atkurti pažeistų plaukų struktūrą, stiprina ir skatina augimą, stabdo plaukų slinkimą. Plaukai tampa lengviau šukuojami, stipresni, glotnesni ir švelnesni.

NAUDOJIMO BŪDAS: nedidelį kiekį kaukės tolygiai paskirstykite ant švarių, drėgnų plaukų. Palaukite 3-10 min ir kruopščiai išskalaukite vandeniu. Geresniam efektui pasiekti, plaukus plaukite ProfiCare serijos šampūnu.

Nenaudoti produkto ant plaukų šaknų. Tik išoriniam naudojimui. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. Nenaudoti pažeistai ar jautriai odai. Jei atsiranda odos sudirginimas, nutraukti naudojimą. Tik išoriniam naudojimui. PRARIJUS ir pasijutus blogai, skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ / kreiptis į gydytoją. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Laikymo sąlygos: nuo +5°C iki +25°C temperatūroje, toliau nuo saulės spindulių šaltinių.

Geriausias naudoti iki: nurodyta ant pakuotės.

350ml

Kilmės šalis: Ukraina

Atsakingas asmuo: SIA „Kosmolats“ Latvija, Riga, Lizuma 5 L, Tel: 67205500

Aqua, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Isopentyldiol, Coco-Caprylate, Butyrospermum Parkii Butter, Polyquaterni- um-37, Dicaprylyl Carbonate, Lauryl Glucoside, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Arginin, Acetyl Tyrosine, Panax Ginseng Root Extract, Arctium Majus Root Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, PEG-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine HCI, Citrulline, Glucosamine HCL, Biotin, Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylamide Copolymer,  Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

Priedai

Sansi ProfiCare

Kaina:
4,99 €
Pristatymas:
1-7 d.d.
Sansi ProfiCare

Kaina:
4,99 €
Pristatymas:
1-7 d.d.
Sansi ProfiCare

Kaina:
6,99 €
Pristatymas:
1-7 d.d.
Sansi ProfiCare

Kaina:
6,99 €
Pristatymas:
1-7 d.d.

Anksčiau žiūrėtos prekės

Kaina:
3,62 €
Pristatymas:
1-7 d.d.
Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Pinigų grąžinimo garantija

Pinigų grąžinimo garantija

Asmens duomenų apsauga

Asmens duomenų apsauga

Paruošime prekes per 24 val!

Paruošime prekes per 24 val!