Dažai plaukams

Tonuojantis plaukų balzamas JEE Black Wood Nr. 210

Kodas: KTBPBW
Likutis: > 10 vnt

Pristatysime per: 1-7 d.d.

Kaina nariams: info
3,84 €
Kaina svečiams:
3,91 €

* Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės.

Tonuojantis plaukų balzamas JEE Black Wood Nr. 210 Plaukų balzamas skirtas suteikti atspalvį ir ...

Skaityti plačiau

Gamintojas
Kombi
Prekės kodas
KTBPBW
Atsiemimo punktas (Taikos pr. 98, Kaunas)
Penktadienį, Kovo 29 d. (€ 0.00)
Venipak kurjeris
Pirmadienį, Balandžio 1 d. (€ 4.00)
Omniva paštomatas
Pirmadienį, Balandžio 1 d. (€ 3.00)

Palikite pirmą atsiliepimą ir padėkite kitiems tinkamai išsirinkti!

edit   Palikti atsiliepimą
Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €
Nemokamas atsiėmimas Kauno sandėlyje

Tonuojantis plaukų balzamas JEE Black Wood Nr. 210

Plaukų balzamas skirtas suteikti atspalvį ir spindesį. Balzamas veikia subtiliai ir efektyviai, subalansuotas nepažeisti plaukų struktūros ir  natūralaus vandens balanso. Spalva nusiplauna maždaug po 7 plaukų plovimų. Sudėtyje yra arganų aliejuas ir keratino.

NAUDOJIMO BŪDAS: Išsitrinkite plaukus su šampūnu, nusausinkite (bet ne išdžiovinkite) plaukus su rankšluosčiu, kad užteptas plaukų balzamas nenutekėtų. Norint apsaugoti drabužius rekomenduojama juos uždengti rankšluosčiu. Užsimaukite vienkartines pirštines (yra prie produkto). Pirmiausia paskirstykite balzamą prie plaukų šaknų, puikui per visą jų ilgį. Išsitepusias odos vietas pavalykite sus sudrėkintu vatos diskeliu.  Nusiplaukite pirštines, jų dar reikės. Priklausomai nuo norimo rezultato ir individualių plaukų savybių, tonuojantį plaukų balzamą laikykite nuo 5 iki 30 minučių. Šviesesniems plaukams rezultatas bus intensyvesnis. Užsimaukite pirštines ir nuskalaukite plaukus tekančiame vandenyje. Toliau formuokite kaip įprasta.

Dėmesio! Prašome perskaityti ir laikytis instrukcijos. Produktas gali sukelti alerginę reakciją. Saugotis, kad nepatektų į akis. Saugotis, kad nepatektų ant drabužių. PATREKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jei jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jeigu akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Mūvėti tinkamas pirštines. Nenaudoti blakstienoms arba antakiams dažyti. Gaminys nėra skirtas asmenims iki 16 metų. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. 24 val. prieš naudojimą  būtina  atlikti odos toleravimo testą. Užtepti nedidelį kiekį produkto ant odos. Jei atsiranda alerginė reakcija, dažyti plaukų negalima.

Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Naudoti pagal paskirtį. Laikyti +5°C - +25°C.

100ml

Kilmės šalis: Ukraina

Atsakingas asmuo: SIA „Kosmolats“ Latvija, Riga, Lizuma 5 L, Tel: 67205500

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol,  Ethylhexyl Stearate, Ceteareth-20,  Ethoxydiglycol,  Quaternium 87, Hydrolyzed Keratin,  Argania Spinosa Oil, Parfum, Citric Acid, Ethanolamine,  Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol,  HC Red 3, Disperse Black 9, Basic Blue 26, HC Orange 1, HC Blue 2, Blend.

Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Pinigų grąžinimo garantija

Pinigų grąžinimo garantija

Asmens duomenų apsauga

Asmens duomenų apsauga

Paruošime prekes per 24 val!

Paruošime prekes per 24 val!