Antakių dažai

Antakių dažai ELITAN Grafito spalvos

Kodas: KADEG80

Prekė išparduota. Laukiame papildymo.

Kaina nariams: info
2,38 €
Kaina svečiams:
2,43 €

* Prekių nuotraukos gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, spalvos, komplektacijos ar formos. Informacija prekės aprašyme yra bendro pobūdžio, todėl gali nesutapti su informacija ant prekės pakuotės.

Antakių dažai ELITAN Grafito spalvos Elitan professional atsparūs blakstienų ir antakių dažai su...

Skaityti plačiau

Gamintojas
Kombi
Prekės kodas
KADEG80

Palikite pirmą atsiliepimą ir padėkite kitiems tinkamai išsirinkti!

edit   Palikti atsiliepimą
Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €
Nemokamas atsiėmimas Kauno sandėlyje

Antakių dažai ELITAN Grafito spalvos

Elitan professional atsparūs blakstienų ir antakių dažai su B5 provitaminais, UV filtru, be amoniako. Tolygiai dažo odą ir plaukus, pasirenkant intensyvumą, galima sukurti labai natūralių antakių efektą arba suteikti sodrų ir ryškų atspalvį! Elitan blakstienų ir antakių dažai puikiai padės net ik paryškinti spalvą, bet ir suteiks veidui ryškumo. Paryškinti antakiai tarsi įrėmina veidą, paryškina jo formą.

Pakuotėje yra: Tutelė su kremu 50ml, tūtelė su aktyvatoriumi  50 ml. Šepetėlis blakstienoms dažyti ir pagaliukas - antakiams. 

NAUDOJIMO BŪDAS: Aplink akis užtepti riebaus kremo. Į stiklinį  kosmetinį  dubenėlį išspausti dažančio kremo (apie 1 cm) ir įlašinti 10-12 lašų aktyvatoriaus (santykiu 1:1). Gerai išmaišyti iki vientisos kreminės  koncistencijos. Atsargiai mentele tepti mišinį ant antakių plaukelių. Po 10-15 min švelniai nuplauti. Naudoti tik šviežiai paruoštą mišinį. Spalvos intensyvumą galima keisti trumpinant ar ilginant dažų laikymo laiką, bet ir sluoksniuojant dažus. Dažų spalva ir intensyvumas stabilizuojasi greitai. Tepant plonu ar storu sluoksniu, išgaunamas skirtingas efektas ir spalvos ryškumas.

Dėmesio. Prašome perskaityti ir laikytis instrukcijos. Produktas gali sukelti alerginę reakciją. Saugotis, kad nepatektų į akis. Saugotis, kad nepatektų ant drabužių. Patekus į akis, atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jeigu akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Mūvėti tinkamas pirštines. Gaminys nėra skirtas asmenims iki 16 metų. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. 48 val. prieš  kiekvieną naudojimą  būtina  atlikti odos toleravimo testą. Užtepti nedidelį kiekį produkto ant odos. Jei atsiranda alerginė reakcija, dažyti negalima. Negalima dažyti jei: dažydami patyrėte kokią nors reakciją, esant jautriai odai.

Laikyti +5°C - +25°C temperatūroje.

50ml, 50ml

Kilmės šalis: Ukraina

Atsakingas asmuo: SIA „Kosmolats“ Latvija, Riga, Lizuma 5 L, Tel: 67205500

Eyebrows and eyelashes color cream 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Propylene Glycol,  Ceteareth-20, Ethanolamine, Ethylhexyl Stearate, Sodium Laureth Sulfate, Panthenol, Benzophenone-3, Parfum, Sodium Sulfite, PEG-100 Stearate,   Sodium Erythorbate, BHT, Ascorbic Acid, Tetrasodium EDTA, m-Aminophenol, Resorcinol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl, N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate.

Oxidizing emulsion

Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Tetrasodium EDTA, Phosphoric Acid, Salicylic Acid, Terasodium Pyrophosphate, Sodium Stannate.

Primename, kad produktų sudėtis gali būti keičiama. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų įsigyto gaminio pakuotės. Jei internete nurodyta produkto sudėtis skiriasi nuo pateiktos ant pakuotės, vadovaukitės sąrašu, esančiu ant įsigyto gaminio.

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Nemokamas pristatymas nuo 50.00 €

Pinigų grąžinimo garantija

Pinigų grąžinimo garantija

Asmens duomenų apsauga

Asmens duomenų apsauga

Paruošime prekes per 24 val!

Paruošime prekes per 24 val!